"UN Official Says War On Drugs Has Failed" (AP 21/4 2009)

torsdag 1 juli 2010

Stockholm Smokefest 2010 närmar sig!


Förra året gjordes det en tapper insats i Rolambshovsparken i Stockholm, när bättre vetande samlades i parken för en lugn och fridfull cannabis fest utan cannabis. Det var en tillställning som drog till sig mycket uppmärksamhet i både media och i folkmun. Men i år är festen/demonstrationen ordentligt organiserad med både musik och respekterade talare vid podiet...


Eldsjälar som Liam Murray skall vi vara glada över att vi har då han och ett gäng till står bakom årets cannabis aktivism i Sverige, kanske den största cannabis aktiviteten någonsin i Svensk historia!
10 Juli är det dags för Stockholm Smokefest i Rolambshovsparken med kickoff inte helt oväntat 16:20. Det kommer att bjudas på musik från artister som bl.a Organismen och Red Light m.fl.
Ted Goldberg Sveriges mest framstående forskare i narkotikafrågor kommer att intaga talarstolen och tala om inkörsteorin framförallt. Den högt respekterade Alexander Bard, från det riktiga liberala partiet (Folkpartiet har som sagt tappat den liberala grundidén innan dom ens han bildas) Liberati kommer också att tala vid mötet. Andra deltagare i talarstolen är Joakim Hedström från bloggen Kol14 som gjort sig känd främst för detta (han kommer alltid att ha en plats vid mitt bongbord), Louise Persson får äran att presentera sig själv; Louise Persson är en libertarian och indvidualistfeminist. Min livsåskådning fördelar sig någonstans mellan frihet och frihetens begränsningar. Det som skrivs är oftast ur ett liberalt perspektiv.
Sist men inte minst är Johan Hedin; Centerpartist, riksdagskandidat och som den ende kapitalist som inte har fått mottot "Pengar" om bakfoten.

Cansvea kommer naturligtvis att närvara!

BE THERE


/Cansvea

1 kommentar:

Ni får gärna signera eder besök!