"UN Official Says War On Drugs Has Failed" (AP 21/4 2009)

torsdag 10 juni 2010

Grannlandet en fascist regim?

Att det pågår ett smutsigt och lögnaktigt krig mot cannabis är idag känt bland gemene man, framför allt av stater och lättlurade antiknark-krigare. Men att tidningar och nyhetsrapporteringar ljuger dess läsare rakt upp i ansiktet är något nytt, speciellt här i Norden där vi är vana vid att en nyhetsrapportering skall vara sann och ocensurerad.



Med hjälp av min gode bloggkollega Corruptio så har jag blivit uppmärksammad på att media ljuger och censurerar inte långt ifrån oss själva utan detta sker under våran näsa i vårat grannland Norge. Att Norge är god etta vad gäller "Soviet-stater" i världen är det inte många som vet men att Sverige kommer på god andra plats är något som alla i Sverige borde veta.

Det som har hänt är att den Norske läkaren Jörgen Skavlan blev tillfrågad av NRK om vad som egentligen är skadligast av drogerna Cannabis och alkohol och svarade sanningsenligt som han blev tillfrågad att göra.
Dr. Skavlan hänvisar till Professor Jörg Mörland och svarade att cannabis förorsakar mycket små problem om man jämför med alkohol som skapar enorma problem och stora ekonomiska kostnader för samhället.
Cannabis ger också mycket små fysiska och psykiska problem jämfört med alkohol säger Dr. Skavlan. Han citerar en av nordens absolut mest välmeriterade forskare inom berusningsområdet den norske professorn Jörg Mörland:
"Om samhället endast skulle godkänna ett berusningsmedel så borde det vara Cannabis, inte alkohol."

Detta publicerades 13.04.2007 och helt plötsligt 27.03.2008 så blir artikeln uppdaterad och ändrad till det falskenliga påståendet att bruk av cannabis är mycket skadligare än bruk av alkohol och de psykiska men man ådrar sig är mycket skadligare än de man får av alkohol. Resterande svar som Professor Mörland i den ändrade artikeln ger är grammatiskt ändrat och vinklat.

Genom WikiLeaks har sanningen kommit fram om hur NRK censurerar och förvränger sina skribenter och just i detta fall en respekterad läkare och en välrenommerad professor.

Om detta kan hända i Norge så kan det likväl hända här, det har förmodligen hänt och kommer förmodligen att hända!

Jag rekommenderar dig att själv läsa igenom de två artiklarna och jämföra.
Orginalet
Förvrängningen

Tack till Corruptio!

/Cansvea

2 kommentarer:

  1. ett sjungande runkade sigh heil!
    norge hade nog mått bättre av att snacke tysk.

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Verkligen!! Vi borde fan sätta skottpengar på varje nazi allmänheten klubbar!

    Skicka in din bild på dig och din klubbade nazi och få en belöning :) Jag betalar ur egen ficka!

    SvaraRadera

Ni får gärna signera eder besök!