"UN Official Says War On Drugs Has Failed" (AP 21/4 2009)

tisdag 4 maj 2010

40 (!) åtalas för narkotikabrott på Gotland



Polisen på Gotland har nystat upp en sk. narkotikahärva. 40 personer skall åtalas för narkotikabrott varav två stycken för grovt narkotikabrott resterande för att ha förvärvat cannabis av dessa två huvudmän. Bland dom åtalade finns en del kända namn inom kultureliten.


De två huvudmännen åkte dit med tre kilo hasch totalt och kan nu vänta sig en förjävlig framtid. Dessa två män är vanliga arbetare och vad Cansvea befarar så var de tvugna att dryga ut sin kassa litet eftersom Alliansens skattesänkningar inte har haft någon effekt på vanliga arbetande människor. Större delen av de som har torskat är 50-talister och den äldste är 73 år(!) vad som stoppar polisen från lite civilkurage vet jag inte men det börjar bli mer och mer skrämmande.
Hur det hela har nystats upp och hur polisen har kommit fram till denna massavrättningen är idag jävligt osäkert men polisen på Gotland med Carin Götblad i bräschen är ju kända för att använda sig av de absolut fulaste metoder som finns inom kriget mot knark, brottsprovokation, bevisplantering och kriminella infiltratörer. Läs mitt första inlägg om det här.

Hela tidningsartikeln hittar ni här


Jättebra jobb polisen, hurra hurra, nu är allt knark borta på ön, jippi!


En liten notis: Sömnmedel allt vanligare bland Gotlands barn lyder rubriken precis under artikeln om den gotländska cannabishärvan i papper versionen av tidningen Gotlands Allehanda. Användningen av lugnande medel och sömnpiller har fördubblats sedan 2006 bland barn på Gotland. Ön intar en hederlig andra placering efter Halland i antalet utskrivna sömnmedel till minderåriga i Sverige.
Jag hade hellre sett att mitt barn brukade cannabis- om denna hade sömnproblem -än att ge henne sömnpiller.
Fast först så hade jag sett till att hon inte fått i sig koffein och socker i de mängder som våra ungar får i sig idag och jag antar det i de allra flesta fall räcker för att få barnet i harmoni. Läs hela artikeln här.
Vad tänker dagens föräldrar med egentligen, vad är det som händer?!

/Cansvea

2 kommentarer:

Ni får gärna signera eder besök!