"UN Official Says War On Drugs Has Failed" (AP 21/4 2009)

torsdag 18 mars 2010

Svenskt initiativ till cannabis genbank


Allourseeds.org, en stockholmsbaserad organisation som har satt igång ett projekt som går ut på att bevara gener från Cannabis och dess underkategorier.
Det hela går ut på att sprida frön gratis och att katalogisera dess gener.

Jag har fått en invite och precis blivit medlem på sidan och kan som beta testare säga att det hela ser mycket seriöst ut och det verkar som dom är här för att stanna. Det är lite dåligt med gener i deras bank så Cansvea skall inventera i sitt lager och se till att där påfylles. Med hjälp av AOL så kanske steget till en egen kultivering inte blir allt för långt.


Men att skicka frön gratis hit o dit är ju inte hållbart.
Nej, inte direkt. Men det hela går ut på att ge och få. Ju mer du ger desto mer kan du få. Det är ett genialt projekt som får all backning från Cansvea!

Det finns sedan tidigare ett liknande projekt ute på nätet som heter FSRE - Free Spore Ring Earth där det fungerar på samma sätt fast där distribuerar man psykedelisk-svamp sporer med stor framgång.

2 kommentarer:

  1. Dom är kick ass! =D

    SvaraRadera
  2. Jag borde få en kick ass för att inte ha skickat in några ännu, men utesäsongen närmar sig så jag får se till o rulla upp en supercalefredjelistik-joint o styra upp det här!

    Länge leve!

    SvaraRadera

Ni får gärna signera eder besök!