"UN Official Says War On Drugs Has Failed" (AP 21/4 2009)

måndag 22 mars 2010

Gotland - Knarkparadiset!

Måndag.
Mer knark i Sverige!
Debatten visar vart den är på väg igen. Efter hårda rapporteringar från de större massmediala kanalerna under helgen och den gångna veckan har vi kunnat läsa att kokainet har gjort en klassresa, cannabiset växer så det knakar i garderober riket runt och det mest bedrövliga av allt är att Stockholm-stad i morgon(tisdag) röstar om dom skall införa sprututbytesprogrammet eller inte.
-Va?!?! Hallå, panik i stugorna!! Hur kan vi ge dom sprutor? Dom förtjänar inget annat dom där besudlade hades-hyllarna. Dom har ju sålt sin själ till djävulen!


Om det nu antas, som vad jag har förstått kommer antas inte kommer att sättas i bruk förrän i höst. Så hörrni, sprutnarkomaner, sista chansen i sommar att få HIV, Hepatit-alfabete och infektioner..!
I malmö har dom sedan 1987(!) haft detta humana program. Ring för gudsskull inte till Malmö och fråga om det har gått bra dom senaste 23 åren.
Vad är detta nu för signaler som samhället plötsligt visar, har vi börjat ta mer droger?

Nej säger statistiken, ja säger statistiken. Det saknas en central datasamling för statistik, annars kommer siffrorna alltid spelas i händerna på knark-krigarna.

Sitter och läser denna monsterartikel från tidningen Gotlands Allehanda om narkotikan på ön.
Bosse brukar ta sin frus narkotika-klassade mensvärkstabletter utan att hon vet om det.Carolina vill inte bli för full på krogen, så hon brukar späda ut coca-colan med en dos amfetamin.Sebbe har inte plötsligt blivit intresserad av trädgårdsodling, men han odlar cannabis i pojk-rummet för att få ett rus och dryga ut veckopengen. Alla tre är knarkare.


Man kan ju undra om journalisten har missat att Gotland har den en av de största skandalerna i Sveriges polishistoria. Hade jag vetat det så hade jag nog inte varit så öppen med polisens jobb på Gotland, inte nog med att ön fylls på med fascist-snutar från Stockholm under sommaren utan det är också tillåtet att brottsprovocera helt utan rättsliga åtgärder.
Det jag talar om är fallet med Carin Götblad (länspolismästare stockholms-län och Gotlands-län)som utspelade sig i maj 2000 och har på senare tid utretts av vice chefsåklagare Pär G Lindell vid riksenheten för polismål.
I grova drag ska polisen i Skåne ha fått nys om ett parti heroin. Med hjälp av kollegor från Gotland och Stockholm, och en kriminell infiltratör, ska en narkotikasäljare ha lockats till Visby, där tullen stod inför nedskärningar.
När fällan slog igen ska de inblandade poliserna ha undanhållit förutsättningarna för tillslaget för domstolen, åklagaren och advokater. Heroinsäljaren dömdes sedermera felaktigt som köpare till nio års fängelse.
2008 polisanmälde journalisten Dick Sundevall Carin Götblad för grovt tjänstefel och mened och gick ut i SVD med denna artikeln. Fallet är solklart men det är bara i Sverige som polisen står ovanför lagen.
Artikel -Svd

/Cansvea

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ni får gärna signera eder besök!